Chladené bravčové mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení o..
Chladené bravčové mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení o..
Chladené bravčové mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení o..
Chladené bravčové mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení o..
Chladené kačacie mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení ob..
Chladené kačacie mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení ob..
Chladené kuracie mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení ob..
Chladené kuracie mäso.Chované: SlovenskoZabité: SlovenskoDelené: SlovenskoSK8025ESKód dávky: šaržaSkladujte pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení ob..
Kuracie prsia sú populárnym zdrojom bielkovín a obľúbené sú aj vďaka nízkemu obsahu tuku. Obsahujú tiež ďalšie živiny, ako je vitamín B6, niacín, selé..