
Domáci slivkový lekvár od Gazdov. Vyrobené z 200g
sliviek na 100g lekváru. Vyrobené odparením vody zo sliviek a cukru do hustej
konzistencie. Sterilizované. Varený viac ako 12 hodín. Tradičná receptúra bez
pridania konzervantov a stabilizátorov.
Zloženie: slivky, cukor.
Skladujte v suchu pri teplote od +5°C do +24°C,
chráňte pred teplom, priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Po otvorení
nespotrebované množstvo uchovajte v chlade do +10°C a spotrebujte v priebehu 14
dní.
Domáci slivkový lekvár cca 210g od Gazdov je vyrobený
zo 180 g ovocia na 100 g lekváru. Proces výroby prebieha pomocou odparením vody
zo sliviek, pridaním cukru a miešania do hustej konzistencie. Varí sa viac ako
12 hodín, následne je sterilizovaný. Suroviny na jeho prípravu poctivo vyberáme
len od slovenských farmárov. Využívame tradičnú receptúru bez pridania
konzervantov a stabilizátorov.
Benefity:
- slovenský výrobca
- tradičná receptúra
- bez pridania konzervantov a stabilizátorov
Použitie:
Vďaka svojej konzistencii sa hodí nielen k potretiu na
pečivo, palacinky alebo lievance, ale aj do kysnutých, trených, piškótových
múčnikov a perníkov, či na dozdobenie dezertov.
Skladovanie:
Skladujte v suchu pri teplote od 5 °C – 24 °C, chráňte
pred teplom, priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Po otvorení
nespotrebované množstvo uchovajte v chlade do 10 °C a spotrebujte v priebehu 14
dní.
Balenie:
sklo