
Vihorlatské bačovské uzlíky 100 % ovčie
Ovčí syr má vysoký obsah bielkovín, obsahuje rôzne dôležité živiny, ako sú vápnik, vitamín B12, fosfor, zinok a vitamín D a má nízky obsah laktózy. Pre ľudí alergických na proteín z kravského mlieka, môže byť ovčí syr alternatívou, pretože proteín z ovčieho mlieka sa líši od proteínu obsiahnutého v kravskom mlieku.
Prírodný plnotučný nezrejúci polotvrdý syr, ochutený cesnakom, korením, petržlenovou vňaťou, s prídavkom slnečnicového oleja, vyrobený z pasterizovaného ovčieho mlieka.
Zloženie: pasterizované ovčie mlieko, oxid kremičitý, syridlo, cesnak granulovaný, paprika sladká, čierne korenie, jedlá soľ, petržlenová vňať s prídavkom slnečnicového oleja.
Sušina min. 41% hm., TVS.: min. 45% hm, NaCl max. 2,5%.
Skladujte pri teplote +2°C až +8°C.
Vyrobené na Slovensku.